Tips en inspiratie

Bij de boer

Genieten van een ontbijt met producten uit de streek, samen met de kinderen op ontdekkingstocht op de boerderij en een geweldige gastvrijheid: op vakantie bij de boer heeft veel te bieden.

Boerderij_moeder_dochter.jpg

Rust en aandacht op de boerderij

Kukelekuuuuu.....en je bent wakker. Je ritst je tent open en op de achtergrond zie je door het ochtenddauw de koeien genieten van het malse, vochtige gras. Op naar de boerderijwinkel voor verse eitjes en broodjes van de buurtbakker. Bij het verlaten van de winkel zie je nog net drie zwaluwen onder het rieten dak van de schuur vliegen. De boerin groet je hartelijk en vraagt of alles goed gaat. Terug bij de tent staan je kinderen al weer te trappen en willen ze nog voor het ontbijt de jonge kalfjes gaan knuffelen. Wat een heerlijk dagje weer op de boerderij.

Uren struinen door uitgestrekte natuurgebieden, lange fietstochten in de zon langs kronkelende riviertjes

Proeven, kijken en luisteren

Wel eens een net geplukt appeltje uit een boomgaard gegeten? Of een waanzinnige sterrenhemel gezien die voelt als een deken van lichtjes? Ken je het geluid van de steenuil die 's nachts op zoek gaat naar een prooi? Op de boerderij kan je het allemaal meemaken. 

Kind op de boerderij.jpeg

Ontdek de groene omgeving

Ook in de omgeving is veel te zien en te beleven. Uren struinen door uitgestrekte natuurgebieden, lange fietstochten in de zon langs kronkelende riviertjes, of gewoon genieten op het terras van een dorpscafé naast de kerk. En bij terugkomst de barbecue aan of met een boek en een wijntje in de boomgaard. Want niks is zo lekker om bij te komen van een flinke activiteit in het groen.

Wijn bij de boer.jpeg

Boek een vakantie bij de boer

Zin in een vakantie bij de boer? Boek dan een vakantie bij een van de vele campings, vakantiehuizen, Bed & Breakfasts of groepsaccommodaties van In Het Groen!

Bekijk campings en accommodaties bij de boer